Сив мерцедес комби с временна регистрация обикаля тези дни в пловдивското

...
Сив мерцедес комби с временна регистрация обикаля тези дни в пловдивското
Коментари Харесай

Сив мерцедес обикаля из Пловдивско и продава инструменти на далавера. Наистина ли?

Сив мерцедес комби с краткотрайна регистрация обикаля тези дни в пловдивското село Ягодово, а трите момчета вътре въртят крепък вземане-даване. Или най-малко се пробват...

За това разбираме от обява в обществените мрежи, в която мъж от селото подозира, че има нещо гнило:

" 3-те момчета вътре се пробваха да ми продадат най-вероятно крадени принадлежности. Голям жълт къртач Стенли или девалт, Макита къртач, шлайф и няколко други Макита принадлежности на акумулатори ", написа Красимир Гуделов.

Оказа се, че хората в селото не са толкоз лековерни и имат версии за притежателите на мерцедеса и инструментите, предлагани уж надалавера:

" Това са китайски ментета, влачени по земята, с цел да наподобяват употребявани, кабелите им са нови и в никакъв случай не включвани в мрежата,
цената им в интернет е на половина от това, което желаят. Не си купувайте неща, които не Ви трябват, единствено тъй като си мислите, че са на спекулация. Ако нещо е прекомерно хубаво, с цел да е истина, значи не е истина ", поучава мъж.

" В предния епизод на същата скица (преди 3-4 години мисля беше) сходни обикаляха с един бус и като тръгнеш да го тества, влизат с тебе в къщата ти да го захраниш с ток и почват да се преглеждат къде какво има за крадене. Та... да се внимава с такива ", подозира различен.

А трети твърди, че същите момчета със сивия мерцедес на бензиностанцията в Труд се пробвали да му продадат " златни " пръстени.

Така че, до момента в който органите на реда си свършат работата, внимавайте какво и от кого купувайте!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР